Tko je Maico

Sa sigurnošću se može reći da je Maico d.o.o. sa svojih 28 godina uspješnog poslovanja jedan od vodećih dentalnih depoa u Hrvatskoj.

Sve je započelo sa 2 djelatnika i prodajom isključivo rotirajućih instrumenata. Danas Maico d.o.o. zapošljava 20 vrhunski educiranih djelatnika stručnih za pojedine segmente. Iza Maico d.o.o. stoji kompletan program; od prodaje materijala i opreme za dentalne ordinacije i laboratorije, savjetovanja, educiranja do servisa. Svojim partnerima nudi mogućnost izravnog pristupa do vodećih dentalnih proizvođača. U proteklih 26 godina razvili smo vlastiti, detaljno organizirani sistem prodaje putem prodajnih predstavnika koji nam omogućuje biti na usluzi poslovnim partnerima u svakom dijelu Hrvatske. Individualan pristup klijentu, stručnost i neprekidna težnja prema novim znanjima naši su temelji na kojima gradimo daljnje poslovne uspjehe.

Naša snaga je Vaša prednost!

  • Kompetentno i ljubazno savjetovanje – putem vrhunski usavršenih prodajnih predstavnika u Vašoj blizini i direktno telefonom ili internetom
  • Povoljne cijene –izravan uvoz većine proizvoda omogućava nam ponuditi Vam najbolji omjer kvalitete i cijene
  • Brza dostava – za nas je pravilo
  • Svaki kupac – nama je najvažniji kupac
  • Udobno, jednostavno i brzo naručivanje – štedi Vašu snagu, vrijeme i troškove
  • Direktna edukacija – stručne kataloge, prospekte, upute i sl. jednostavno preuzmite s naših stranica i sudjelujte u brojnim tečajevima, radionicama, predavanjima i sl.

Maico d.o.o.

Adresa: F. Galinca 19a, Varaždin, Croatia

Tel: +385(0)42 261 330

Fax: +385(0)42 421 379

Email: info@maico.hr

Newsletter